Prezzd

Hoe bestel ik?

Bestellen bij Prezzd

STAP 1. Kies je product uit:

a) Artikelen met jouw ontwerp/ logo

Textiel enzo is naar wens te bedrukken met een tekst of afbeelding. Deze categorie bevat vele producten waar je jouw bedrukking op kunt plaatsen.

b) Kant-en-klare ontwerpen van Prezzd
c) Items van onze gastontwerpers

d) Belettering (auto-, raam-, fotostickers etc.)

e) Product niet op de site?

Gebruik het algemene offerteformulier. Wij kunnen nog veel en veel meer leveren!

f) Nog geen ontwerp?

Als je een ontwerpje door ons wilt laten maken van een idee dat je in je hoofd hebt, mail ons dan.

g) Eigen te bedrukken textiel aanleveren kan ook.

Je ziet op deze site de consumentenprijzen, inclusief btw en de 1e bedrukking en exclusief verzending. Voor een 2e bedrukking of bijvoorbeeld een 2e kleur betaal je iets extra. Bij grote aantallen krijg je korting.

STAP 2: Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan, voor een product op de site, via de knop 'Offerte' op de betreffende productpagina. Je komt dan in een kort offerteformulier.

 

Bij de categorie Bestickering werkt de offerte-aanvraag via een e-mail, omdat daar de opties anders zijn dan in het offerteformulier. Na een klik op de knop 'Offerte' kan je jouw e-mailvorm kiezen en dan opent zich al een vooringevuld e-mailtje, dat je alleen nog hoeft aan te vullen met jouw wensen!

 

Vraag een offerte aan voor een artikel dat niet op de site staat via het algemene offerteformulier.

 

Mailen kan natuurlijk altijd, voor een offerte of bij andere vragen.

 

In het offerteformulier of per e-mail kun je het ook aangeven als je een kadootje zou willen bestellen. Wij versturen het uiteraard graag voor je naar de ontvanger, ingepakt en voorzien van een kaartje met persoonlijke boodschap (voor € 1,00 incl. btw).

 

STAP 3: Bestellen & betalen

Wij reageren doorgaans binnen één werkdag en als onze offerte je bevalt, mail je ons je akkoord. Zodra je hebt betaald, gaan we voor je aan de slag! Je hoeft niet te wachten op de factuur, want de betaalgegevens staan in de offerte. De factuur ontvang je zodra je je akkoord geeft.

 

Hoe kan ik betalen?

Na ontvangst van de offerte, kun je het orderbedrag overmaken naar ING 4899163 t.n.v. Prezzd te Groningen o.v.v. naam/offertenummer. Je kan ook betalen nadat je onze factuur ontvangt (binnen één werkdag na jouw akkoord). Na ontvangst van jouw betaling gaan we voor je aan de slag en versturen we binnen 5 werkdagen jouw bestelling.

 

Hoe zit het met verzendkosten en overkomstduur?

Lees er alles over.