Prezzd

Wie zijn we eigenlijk?

Dit zijn onze contactgegevens

Prezzd Groningen
Tel: 06 - 47 12 59 92 (Barbara)
06 - 24 24 38 89 (Daphne)
E-mail: bedrukkingen@prezzd.nl
KvK: 01134247
ING: 4899163
IBAN: NL02INGB0004899163


Je kunt ook contact opnemen via het contactformuliertje.

Dit zijn wij


Dit doen we

Prezzd houdt zich (graag) bezig met het bedrukken van textiel enzo... Kleding voor jong en oud, maar ook kussenslopen, servetten, magneten, klokken, tegels, zonneschermen, zonnebrillenhoesjes, knuffelschilderijen, slippers etc.

Daarnaast levert Prezzd bestickering of belettering, zoals raam- en autostickers.

 

Wij bedienen zowel de particuliere als zakelijke markt en vinden het leuk om op maat te werken. Dat betekent dat we, indien gewenst, meedenken over bijvoorbeeld een origineel kadootje of een promotieartikel, maar ook het ontwerp van een bedrukking kunnen verzorgen. 

 

Send2Give is een apart onderdeel van Prezzd, dat leuke brievenbuskadootjes tegen scherpe prijsjes verzorgt. Hiervoor hebben we een aparte Send2Give webshop.


Dit zijn we

Prezzd is een vennootschap (v.o.f.) van 2 zussen, Barbara en Daphne. Ieder met een eigen expertise, maar beiden geïnspireerd en gedreven om een origineel en goed produkt neer te zetten.

 

Om ons bedrijf nóg meer kleur te geven, nodigen we ontwerpers en creatievelingen uit om hun unieke producten door ons te laten customizen en via ons aan te bieden. Je vindt deze artikelen in de categorie Gastontwerpers.


Dit zijn de mogelijkheden

Textiel enzo is naar eigen wens te bedrukken met een tekst of een afbeelding. Onder de categorie 'Artikelen met jouw ontwerp/ logo' vind je vele producten waar je jouw bedrukking op kunt plaatsen. Je ziet daar de consumentenprijzen, inclusief btw en de 1e bedrukking en exclusief verzending. Voor een 2e bedrukking of bijvoorbeeld een 2e kleur betaal je iets extra. Bij grote aantallen krijg je korting. Als je wilt weten wat jouw idee precies kost, dan kan je een vrijblijvende offerte aanvragen via de knop 'Offerte'. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur en als onze reactie je bevalt, mail je ons je akkoord en zodra je hebt betaald, gaan we voor je aan de slag!

 

Wij kunnen nog veel meer leveren. Neem dus even contact op als je iets specifieks zoekt of een ontwerpje door ons wilt laten maken, van een idee dat je in je hoofd hebt. Eigen te bedrukken textiel aanleveren kan ook.

 

Je kunt in de webshop ook kiezen voor kant-en-klare ontwerpen van Prezzd itself, of van onze gastontwerpers! Deze vullen wij continu aan.


Belettering (auto-, raam-, fotostickers etc.) vind je in de cateogorie 'Bestickering'.

 

Staat het product dat je zoekt niet op de website, gebruik dan het algemene offerteformulier.

 

Veel inspiratie en winkelplezier toegewenst!