Prezzd

Over muur- & autostickers

1. Hoe plak je de sticker op?

Instructie stickers plakken 

2. Op welke ondergrond kun je de stickers plakken?

De stickers kunnen op bijna alle gladde oppervlakten zoals: auto's, muren, ramen, deuren, spiegels, plafond, tegels, zeildoek, rolgordijnen etc. De stickers zijn geschikt voor zowel binnen als buiten! Je kunt ze zelfs op behang plakken, maar dan kan het zijn dat u het behang beschadigt bij het plakken (tijdens het aftrekken van de applicatietape). Let op: op een kalkhoudende muurverf of afneembare verf kan het zijn dat de stickers slecht/niet hechten. Ook op een koude, vettige of vochtige ondergrond hechten de stickers niet goed. We kunnen geen garantie geven op het plakproces en/of het hechten van de sticker. Als u twijfelt kun je beter eerst een proefstukje sticker bestellen, zodat je het kunt uitproberen op een onopvallende plek.

3. Kun je een sticker weer verwijderen en/of hergebruiken?

Meestal kun je de sticker weer voorzichtig lostrekken, eventueel met behulp van een föhn om de lijm zachter te maken. Afhankelijk van de ondergrond kan in sommige gevallen wat muurverf meekomen! Je kunt de sticker daarna niet hergebruiken. Het materiaal van de sticker is dun, waardoor het kan rekken en beschadigen tijdens het afhalen.

4. Mag je een sticker ruilen?

Wij maken de stickers op maat naar jouw persoonlijke wensen. We hopen dat je begrijpt dat we deze daardoor niet retour kunnen nemen. Maar neem altijd even contact op als er een probleem is, we denken natuurlijk graag mee over een oplossing!

5. Hoe lang kun je nog ongeplakte stickers bewaren?

Het is het beste om de stickers zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 3 maanden op te plakken. De kleefkracht kan daarna namelijk afnemen.

6. Waarvan worden stickers gemaakt?

De stickers worden gemaakt van zelfklevende vinyl folie. Dit is zeer dun materiaal, zodat het mooi plat op de ondergrond komt. Heel veel kleuren en uitvoeringen zijn mogelijk. Bekijk hiervoor het productoverzicht.

7. Wat kan ik allemaal voor vormen bestellen?

Heel veel is mogelijk. Mail ons je ideeën, dan bekijken we wat mogelijk is en maken we ook graag een ontwerp voor je!